Fira Modernista de Terrassa

El Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca us anima a comprar el típic Pa de Boina i el Pastís Vitrall que s’elabora especialment amb motiu de la Fira Modernista. I els dolços típics de Terrassa: el Dàcar i el Cardinal.

On podeu adquirir el Pa de Boina i el Pastís Vitrall?

– Fleca Torres – Ample, 118– Fleca Torres – Bartrina, 16– Fleca Torres – Font Vella, 64– Fleca Torres – Nord, 62– Fleca Torres – Parada Mercat del Triomf, núm. 19-20– Forn Carné – Raval de Montserrat, 26– Forn Carné – Av. Jacquard, 40– Forn Carné – Agricultura, 54– Forn Carné – Topete, 84

Forn de Pa Sanabria – Av. Bejar, 188

Forn Turull – Font Vella, 1– Pastisseria Forn Progrés – Galileu, 121

– Bonpa – Rambla d’Ègara, 55– Pastisseria La Rutlla – Severo Ochoa, 39– Pastisseria París – Girona, 213

 – Pastisseria Arga- C. Joaquim Costa, núm. 162

El Pasts Vitrall està elaborat a base de pa de pessic, farcit de nata i trufa i cobert de crema cremada. Està decorat amb peces de xocolata de colors que simulen un vitrall modernista.

El Pa de Boina és una peça elaborada amb una massa de qualitat, totalment artesanal, de repòs que simula una boina de l’època.

Dàcar

Pastisset de forma arrodonida fet, essencialment, de pa de pessic, farcit de trufa, Robert amb llaminadures de xocolata i coronat per una cirereta vermella. És un dels pastissos més arrelats a la nostra ciutat.

Cardinal

Pastís d’origen austríac que a Terrassa és especialment reconegut i apreciat. Es tracta de dos discos de base de merenga, crema i ametlla, farcit amb nata i kirsch (licor de cireres). Tradicionalment es menja banyat de xocolata desfeta.